Kézműves alkotótábor 2013. 7-13 éves kor között

Programjaink 8-16 óráig 
Hétfő 
Tudod-e hogyan készülnek a korongon a tálak,edények,kancsók? Ha nem most  kipróbálhatod!Korongozás,agyagozás  fazekas vezetésével.
Délután az ETO Park Élményszigetében kedvedre csúszhatsz- mászhatsz  a kétszintes labirintusban, az akadályelemekkel tarkított légvárban, vagy a labdafürdőben.A jókedv garantált,hiszen van itt mászóháló,  lógó cilinder,  bokszzsák-erdő,  óriáscsúszda.
Kedd 
Az Állatkertbe indulunk, ahol a sok érdekes állatot csodálhatunk meg. Ebéd után karkötőt készítünk dekupázs technikával. Rengeteg mintából választhatod ki és készítheted el  saját, egyedi ékszered.
Szerda 

Ezen a napon dekorgumival fogunk dolgozni.Délelőtt nyakba akasztható pénztárcákat készítünk.Rendkívül könnyen elkészítnető, mókás kis pénztárcák, melynek garantáltan minden gyerek örülni fog!
Szereted a mackókat?délután elkészítheted szobád legcukibb díszét!Ha ügyesen bánsz az ollóval és a ragasztóval,gyorsan elkészülnek ezek a bájos dekorgumi brummogók.
Csütörtök
Hallottál már az origamiról,  a papírhajtogatás művészetéről?Megtanulhatod az alaphajtásokat, sőt, teavirágokat is készítünk. Hozz magaddal 8 db gyümölcstea tasakot!
Délután újabb bütykölés vár ránk!.Nemezeléssel töltjük  a délutánt. Nem is gondolnád, mennyi munkával jár egy kisszivárványszínű labda elkészítése.A munka nagy locspoccsal jár, de tetszeni fog!
PéntekAz utolsó délelőtt üdvözlőlapokat,képeslapokat készítünk  kétoldalas dekorkartonokból, matricákkal díszítve.Táborunk zárásaként délután   ügyességi feladatok, activity ,kártyajátékok és arcfestés vár minden gyerkőcre.

Turnusok:  2013.július 1-5. és július 8- 12.
Helyszín:Bridge Csónakház, Győr Kálóczy tér 6.
A tábor ára,amely tartalmazza a belépőket, alapanyagok, foglalkozások és napi egy ebéd árát   15.900    ft
A buszjegyeket és  a teatasakokat az ár nem tartalmazza!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése